BUDEME POTŘEBOVAT
Na sladkou variantu
- Listové těsto
- Tvaroh
- 3 broskve
- Cukr (já použila kokosový)
- Žloutek na potření
- Listové těsto
- Tvaroh
- Nivu
- Česnek
- Bylinky (oregáno, tymián)
- Koření (sůl, pepř)
- Žloutek na potření
Používám kupovaná listová těsta. Nejlépe už ta rozválená.
Pokud nemáte předem vyválené těsto, tak vyválejte na tenkou placku. Těsto nakrájíme na čtverečky cca 12 cm. Předem připravené směsi klademe doprostřed a zabalíme do šátečku. Důležité je důkladně zabalit, aby nám při pečení směs nevytekla.
Potřeme žloutkem. Sladkou variantu jsem posypala chia semínky, abych je od sebe rozeznala. Pečeme v předem rozehřáté troubě na 220 stupňů cca 15-20 minut.
A když zbude kus těsta, i ten se dá zužitkovat. Třeba tak, že ho rozkrájíte na malé čtverečky, přidáte balkánský sýr, cibuli, papriku a okořeníte.
Dobrou chuť :)
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za každý Váš komentář :)
Nebojte se říct, cokoli. Přijímám chválu, ale i kritiku.